Jeg vil heller dytte Vespaen min…

gjennom alle sanddynene i Sahara enn å bli sett kjørende rundt på din pretensiøse, sjelløse, Touratech, bling-bling, BMW F1200GS Adventure! Det er ingen ære uten offer, det er intet eventyr uten utfordring, det er ingen nytelse uten lidenskap, og det er ikke noe kuli uten stil! Ytelser er ingenting, resten er alt. Vespa er valget!

Det kan spottes mye mot pretensiøse eventyrere som bruker formuer og mannsaldre, på å akkumulere de dyreste prestasjonsgadgetene penger kan kjøpe, kun for å komme seg fra A til B, spesielt med tanke på at det viktigste poenget med turen bør ikke være å komme raskest mulig frem til destinasjonen men å nyte selve reisen. Det blir enda mer absurd når man vet at turen kunne blitt gjennomført med nærmest hva som helst som kan rulle avgårde og til og med kanskje fått en enda mer fantastisk opplevelse.

Selv om vi er tre hardbarka Vespa-blodfans, som skal delta i det 9.000 km lange Budapest to Bamako rallyet i Januar 2012, og sånn sett kunne vært fristet til å spotte andre som velger et annet kjøretøy enn oss selv, så vil vi ikke gjøre dette. Tvert imot, man kan enkelt forstå hvorfor Vespa ikke er førstevalget for folk flest – dette er eventyr, hver sin lyst… alt er bra! Vi håper likevel at eventyret vårt vil inspirere andre til å tenke annerledes rundt sine kjøretøy og alt det kan være for dem, spesielt de som kjører scootere. Selv vil vi selvsagt elske hver eneste meter vi legger bak oss, og hver eneste meter som ligger foran oss, uavhengig av hva andre måtte mene til syvende og sist… men vi gjør regning med å sette flere spor etter oss en de som legges i sanden i Sahara.

Det er nå kun et år og litt veksel før startskuddet går. Følg med og la deg inspirere og la drømmene ta styringen!

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)
This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>