Vi våger’æ ass – gi oss en utfordring!

Bamako By Vespa, i et desperat forsøk på å få enda mer oppmerksomhet, penger, heder og ære, ber vi nå våre fans om å tipse oss om vågestykker eller småprosjekter vi kan gjennomføre; mot oppmerksomhet eller pengedonasjoner. Noen av idene vil vi gjøre mot rene penger, andre vil vi gjøre bare for ren oppmerksomhet. Vi er selvfølgelig opptatt av hva dere mener, og vil etter å ha innhentet forslag, legge dem ut for avstemming (sensur og valgfusk vil ikke kunne forekomme) Vi vil så kunne legge ut filmsnutter som bevis på gjennomføring.

Eksempelvis vil vi mot at vi når 200 “likes” på fjesbok-fanpagen, gjøre ett eller annet morsomt eller sært, som feks å teste ut om man på langtur uten fungerende kokeapparat kan tilberede mat på scooteren, som feks ved å teste om man kan grille en pølse på eksospotta (spising inngår). For hver 100 nye “likes vil vi gjøre noe nytt”.

Ellers er vi villig til å gjøre mye for penger både før og under turen. Vi kan for noen få kroner sende postkort til kjæresten din fra ett eller annet Afrikansk land (i ditt navn) og fortelle at du har funnet en ny (eller enda bedre, til kjæresten til sjefen din i sjefen din sitt navn). For noe mer penger kan vi ta en burnout på et helt dekk (eller til det tar fyr eller motoren skjærer seg). For en masse penger (eller mange “likes”), kan vi teste kjøreutstyr ved å la oss slepe 50 meter etter en scooter. Andre ideer: spille bongotromme i fart, sove en natt på scooteren, frakte scooteren i en kano, bære scooteren over vann med vann til livet, tilberede egg på motoren og spise det, ta med en geocache-bug til Afrika, koke kaffe under fart…

Slipp fantasien løs og legg igjen dine tips ved å trykke på kommentarlenken under. Og husk, jo mer oppmerksomhet vi får, jo mer penger vil vi kunne samle inn. Og, jo mer penger, desto mer kan vi gjøre for Mali Health Organizing Project. Dersom du ikke allerede har gjort det, så kan du jo begynne med å trykke “like” i facebook- fanboxen til høyre.

Digg This
Reddit This
Stumble Now!
Buzz This
Vote on DZone
Share on Facebook
Bookmark this on Delicious
Kick It on DotNetKicks.com
Shout it
Share on LinkedIn
Bookmark this on Technorati
Post on Twitter
Google Buzz (aka. Google Reader)
This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>